Taxatie inboedel

Inboedel taxatie voor particulieren

Interboedel is gespecialiseerd in taxatie inboedel en roerende goederen. Er vindt een fysieke taxatie plaats bij particulieren voor iedere situatie. Dit gebeurt onder andere bij een overlijden of bij een echtscheiding.

Overlijden

Is er een familielid overleden? Uiteraard wilt u dat de verdeling van de achtergebleven inboedel onder de familieleden zo prettig mogelijk verloopt. Dit kan vaak onderling niet worden geregeld in verband met persoonlijke omstandigheden. Daarom is het verstandig om een taxateur u daarbij te laten helpen, zodat de waarde van de inboedel nauwkeurig wordt vastgesteld. Onze taxateurs beschikken over een lange werkervaring in taxaties, waardoor er een taxatierapport kan worden opgesteld op maat van uw behoeften.

Echtscheiding

Gaat u scheiden? In dat geval wilt u vast dat het allemaal zo rustig en snel mogelijk verloopt. Dit is helaas niet altijd mogelijk doordat er veel spanning tussen de partners is. Hierdoor komen er ook nog eens meningsverschillen bij over wie de bank krijgt en wie het bed krijgt. Het kan veel stress schelen als de verdeling van de inboedel goed is geregeld. Wij kunnen u hierbij helpen door een taxatie inboedel te maken. Zo bent u er van verzekerd dat de waarde van de inboedel goed wordt getaxeerd, waardoor u daar geen omkijken meer naar heeft.

Geschikt voor elke situatie

Naast de taxaties van inboedel bij een overlijden of echtscheiding, verzorgen wij ook taxaties voor iedere andere situatie. Dit kan bij schade zijn, bij huurgeschillen om de juiste afschrijving op de inboedel vast te stellen of indien u aangesteld bent als executeur-testamentair. Wij zijn er dus niet alleen voor particulieren, maar ook voor advocaten, rechtbanken en mediators.

Ook als u specifieke wensen heeft of in een speciale situatie zit, kan Interboedel u helpen. De taxatierapporten verzorgen wij namelijk op maat van uw behoeften. Met een persoonlijke dienstverlening tegen vaste tarieven is Interboedel geschikt voor elke situatie. Onze taxateurs hebben veel ervaring in taxaties en waardebepalingen, waardoor u verzekerd bent van een deskundige taxatie.

Wilt u meer weten over inboedel taxatie,
neem dan contact met ons op.

Bel ons op: +31 85 4011293