taxateur inventarisU wilt een taxatie laten uitvoeren? Onze taxateurs hebben ruime ervaring in het taxeren van alle soorten bedrijfsinventarissen, machinerieen en voorraden in vrijwel iedere branche. Wij werken voor ondernemingen, adviesbureau’s, accountants- en advocatenkantoren door heel Nederland.

Interboedel taxateurs verzorgt alle denkbare taxaties, zoals:

Wilt u uw bedrijfsonroerend goed laten taxeren? Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken samen met zeer ervaren taxateurs, gespecialiseerd in onroerend goed.

Erkende en gecertificeerde taxateurs

Interboedel taxateurs werkt alleen met erkende en gecertificeerde taxateurs die, afhankelijk van hun expertise, bij een van de brancheorganisaties zijn ingeschreven. Zodoende bent u verzekerd van deskundigheid en vakbekwaamheid van de taxateur.

Taxatierapport op maat

Een onafhankelijk taxatierapport is de basis voor goede besluitvorming. Interboedel taxateurs verzorgt een taxatierapport op maat, gericht op uw specifieke situatie en wensen. U bent bij ons verzekerd van een deskundige en objectieve waardebepaling van uw bedrijfsinventaris. Binnen 24 uur mogelijk en vanaf €350 all-in.

Volledige taxatie van uw bedrijfsinventaris

Onze bedrijfsinventaris taxaties bestaan uit:

  • het opstellen van voorraad- en inventarislijsten
  • het vastleggen van de gehele inventaris op foto
  • het waarderen van de inboedel op basis van uiteenlopende waardedefinities
  • het rapporteren van de taxatie in een volledig taxatierapport

Wilt u meer weten over taxatie van bedrijven,
neem dan contact met ons op.

Bel ons op: +31 85 4011293